Image

Referanser

Maxbo Sørhaug AS : kunde fra 1/9-2009

«Perfekt Renhold har levert renholdstjenester til våre MAXBO-byggevarehus i Sandefjord og Stokke siden 2009. Vi er meget godt fornøyd med renholdet som Perfekt Renhold utfører. Alltid punktlig og perfekt utført av hyggelige renholdere. Vi kan anbefale Jamal og hans renholdere til små og store renholdstjenester.»
Pål Sørhaug, daglig leder

Serit Itum Skagerak AS : kunde fra 1/4-2008

«Perfekt Renhold har levert renholdstjenester til vårt firma siden 2007. Jobben utføres på en ryddig og elektiv måte. Vi ønsket derfor å videreføre deres tjenester når vi flyttet opp på Borgeskogen for tre år siden. De leverer alltid etter vår forventing. Det være seg når det gjelder kvalitet og pris. Vi har også benyttet deres tjenester ved utvask og andre forefallende vaskeoppdrag. Vi kan anbefale Perfekt Renhold på det sterkeste.»
Lars Brustad, Direktør Drift og Tjenester

Litex AS : kunde fra 01.02.2008

«Litex AS har engasjert Perfekt Renhold, v/Jamal Farah til renhold i våre lokaler i Pindsleveien 4, Sandefjord. Våre lokaler består av kontorer, møte- og skolerom, produksjonshall og toalettanlegg for administrasjon og produksjonsavdelingen. Vårt samarbeid har vart siden 2008, og vi er svært fornøyd med utførelsen av renholdsarbeidet, samt innkjøp av rekvisita til dette. Jamal Farah arbeider hardt sammen med sine medarbeidere og tar oppgaven seriøst. Arbeidet utføres raskt og effektivt og de er pålitelige. Vi kan gi firmaet våre beste anbefalinger.»
Marit Olafsen